Foto Peter Bak

Råhuset 4. marts 2022

De Må Være Belgieres koncert i Råhuset er udskudt til 4. marts 2022

Råhuset skriver om koncerten:

De Må Være Belgiere var en del af den oprindelige postpunkscene i start-80’erne. Bandet er gendannet og spiller fængende melodisk og støjende guitardreven postpunk på dansk. Teksterne er kompakte og surreelle i et konkret univers. Live er Jesper Hedes vokal omgivet af 3 guitarer, bas og trommer. En relevant sammenligning kunne være My Bloody Valentine møder Joy Division anno 2021. Dog lyder de først og fremmest som netop De Må Være Belgiere.

De Må Være Belgiere nåede at give 2 koncerter før Corona Lockdown satte en stopper for flere. Begge koncerter blev flot modtaget. GAFFA skrev om den første koncert i 33 år: “Guitaristerne Jesper Hede, Nils Skovbjerg og Stefan Weinreich dannede en massiv og vellydende guitarvæg der både gav energi og dynamik. En stor kollektiv indsats bakket blændende op af bassist Jacob Leth og trommeslager Mark Winther. Et imponerende comeback og en stilsikker koncert.”

De Må Være Belgiere har i år udgivet to EP’er, og den 21. maj udkom albummet Paradis. GAFFA gav 5 begejstrede stjerner og kaldte musikken for “blændende” og albummet for “respektindgydende”.

Billetter kan købes her