DMVB udgiver ny single – I den tynde tråd

Streaming og download på diverse tjenester

I den tynde tråd er 4. single fra De Må Være Belgiere på mindre end et år. Ud over singlerne Amnesi og Tiden bøjer af fra albummet TIDEN BØJER AF, der blev udgivet i september 2019, udgav DMVB også singlen Elsket og nøgen i december 2019.

Find nummeret hos din lokale musiktjeneste

I den tynde tråd er en hurtig, upbeat popsang med en kæde af riffs og breaks, der væver afvekslende melodistykker sammen til ét bølgende udtryk.

Teksten handler om kærlighed som et vovestykke – et akrobatisk elastikspring, hvor de elskende stiger og daler med tyngdekraften, men hænger sammen og indser, at det ikke er vanvid. Teksten er en replik til Robyns 2010 Body Talk hit HANG WITH ME.

I den tynde tråd er indspillet af Alma Hede i Heyman Studios i Danmark, Sauna Studios i Sverige og i Studie 3 på Det kgl. Musikkonservatorium. Alma Hede spiller keyboard på nummeret, som hun også har mixet. Master af Morten Bue.

Find videoen her.

Med singlen følger et bonusnummer Sidste akt, som parafraserer Robert Johnson og det ældgamle tema om jalousi og djævlen i flasken. Nummeret er indspillet i Heyman Studios af Alma Hede med mix og master af Morten Bue.

Find teksterne til de to sange her.

Med udgivelsen af I den tynde tråd og Sidste akt har DMVB udgivet alle de 13 numre, bandet indspillede i Heyman Studios i sommeren 2018.

I slutningen af marts 2020 går DMVB i studiet igen for at indspille spritnyt materiale, som udsendes til maj 2020. Alma Hede står igen for indspilningen, og Morten Bue er inde over mix og master.

Følg med på Facebook og Instagram.

🙂