PARADIS: Fem stjerner fra Gaffa


Gaffa giver PARADIS en rosende anmeldelse og fem stjerner


DMVB’s nye album Paradis er nu ude udgivet af Black Pilot Records. Gaffa giver pladen en rosende anmeldelse og fem stjerner.

På Gaffas hjemmeside kan du også læse et interview om musikken og teksterne og se videoen til titelnummeret.

Videoen er skabt af Svenne Friis og optaget i bandets øvelokale.


Fra anmeldelsen:

“Belgiernes postpunk står i skarp kontrast til de andre, nutidige postpunk-navne, da man kan mærke nerven hos dem. De har levet det fucking liv, som de andre postpunkere begræder og har samtidig punkens nerve i blodet. Det er ikke en lyd, der er tillært, men en lyd, som de har lært andre. Det kan mærkes på den knugende uro, der er over gruppens sange, som – uden jeg rigtig kan sætte en finger på hvorfor – udvikler sig fra debuten. Paradis er langt hen ad vejen den åbenbaring, jeg havde håbet fra Tiden Bøjer Af, hvor genrens gudfædre kommer tilbage og viser de unge opkomlinge, hvordan det skal være.”

“Paradis er en sjældenhed. De Må Være Belgiere er et band, der blev glemt af tiden, blev gendannet af kunstnerisk nødvendighed og kom tilbage med en fin debut, som – i en jagt på fortsat kunstnerisk berettigelse – kaster sig ud i uventede eksperimenter, som alle sammen lykkes. Det er lidt af en bedrift at begejstre mig efter så mange uinspirerede derouter i dansk postpunk, og at et af retrobølgens nøglealbum bliver leveret af et pioner-ensemble som De Må Være Belgiere, kan kun gøre en gammel poseur som mig glad i låget. Det er ikke bare velfortjent. Det er på høje tid!”