Radar i Aarhus 2. september 2021

Koncerten på Radar nåede at blive flyttet to gange – men nu sker det i Aarhus Festuge torsdag d. 2. september 2021

De Må Være Belgiere nåede at give to koncerter, før Corona Lockdown satte en stopper for flere. DMVB havde planlagt en koncert på Radar i Århus i januar 2021, og den blev senere udsat til d. 30. april 2021. Men nu er den her.

De to koncerter, DMVB nåede at afholde, blev godt modtaget. GAFFA skrev om den første koncert:

“Guitaristerne Jesper Hede, Nils Skovbjerg og Stefan Weinreich dannede en massiv og vellydende guitarvæg der både gav energi og dynamik. En stor kollektiv indsats bakket blændende op af bassist Jacob Leth og trommeslager Mark Winther. Et imponerende comeback og en stilsikker koncert.”

GFR skrev om den anden koncert:

“Til trods for de tre guitarer er det i høj grad bassen og trommerne der definere udtrykket: Bassen ligger ofte tonalt højt og laver masser af små licks mens trommerne spilles stærkt og rykker ud over “bare” at være rytme. Det fungerer super flot.”

De Må Være Belgiere færdiggjorde i august 2020 indspilninger til to EP’er og et album, der udgives i 2021. Den første blev udsendt  22. jnaiar 2021. Den er produceret af bandet og Alma Hede og mixet af Morten Bue og Alma Hede.

Ud over på Radar i Aarhus d. 2. september 2021, spiller bandet også i København, Odense og Sønderborg i 2021.

Sætlisten vil bestå af numre fra albummet TIDEN BØJER AF, helt nye numre samt enkelte klassikere. Forvent energi, melodi, støj og charme!

Link: Radar